dilluns, 26 d’abril del 2010

Fira de la Ciència - 14 de maig al Palau Firal de Girona

Fira de la Ciència per Petits Grans Científics - Projecte Pol·len Girona

Fira de la Ciència adreçada a nens i nenes d'infantil i primària de la Ciutat de Girona, emmarcada en el Projecte Pol·len: Girona, ciutat llavor de ciència. Organitza: Grup de Recerca en Educació Científica i Ambiental de la UdG, Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la UdG i Ajuntament de Girona. Col·labora: IES Montilivi, els serveis territorials de Girona del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Darwin (botiga) i altres..



En aquesta imatge una estudiant dels estudis de mestre en educació infantil de la UdG, la Cristina, condueix un taller adreçat a nens i nenes: 'llet de colors'.

Durant la jornada, els nens i nenes participaran en tallers de ciència dissenyats i conduïts per estudiants i professorat dels estudis de mestre de la UdG, per professorat i estudiantat dels estudis de química de la UdG i per alumnes del cicle formatiu de grau superior d'Educació Infantil de l'IES Montilivi.

Per assistir com a participants les classes interessades es van inscriure mitjançant el catàleg de recursos de la Caseta de la Devesa. Es preveu l'assistència d'uns 1500 nens i nenes.

En breu anirem informant sobre més detalls de la Fira!


Aquí podem veure l'Albert, també estudiant dels estudis de mestre d'educació infantil de la UdG ajudant als més petits a fer observacions amb la lupa binocular.

2 comentaris:

  1. Molt bé, esperem que aquest any sigui una experiència tan bona com en els anteriors! David (Pla de Girona)

    ResponElimina
  2. Gràcies David, nosaltres també ho esperem!! I segur que la participació dels nens i nenes del Pla serà magnífica (com cada any!)

    ResponElimina