divendres, 14 de maig del 2010

ho hem fet possible: 3a Fira per Petits Grans Científics!!!

Avui en el Palau Firal de Girona  s'han aplegat prop de 1500 nens i nenes d'infantil i primària. Han vingut, han participat en tallers preparats per estudiants de mestre, de cicles formatius i de química, han après i han gaudit fent ciència!!


 Tot això gràcies a la col·laboració de: Ajuntament de Girona, Departament d'Educació, Consell Social de la UdG, Ministerio de Ciencia e Innovación (FECYT 2010), Departament d'Innovació, Universitat i Empresa (ACDC 2010), Càtedra de cultura científica i comunicació digital,  IES Vallvera, IES Montilivi i Grup de Recerca en Educació Científica i Ambiental, sense oblidar el munt de voluntaris i voluntàries que han vingut  a donar un cop de mà i han acabat donant-ho tot: família, amics, ex-alumnes, alumnes del màster, etc. I no per últim menys important, més aviat al contrari: tots els nens i nenes i mestres que heu participat.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTHOM QUI HA COL·LABORAT!!



En les imatges podeu observar nens i nenes del Migdia i del Pla de Girona en el taller 'movem el reciclatge!' i en la darrera, unes futures mestres molt trempades i estupendes :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada