dijous, 23 de maig del 2013

Demà celebrem la 6a Fira de la Ciència per Petits Grans Científics/ques!

El proper divendres 24 de maig se celebra la


a les places Constitució i Josep Pla de Girona. Durant el matí (de 9.30 a 13h) s’hi realitzaran tallers i demostracions amb l’objectiu de promoure l’educació científica i la divulgació de la ciència entre nens i nenes d’educació infantil i primària (entre 4 i 12 anys).

La 6a edició de la Fira de la Ciència l’organitza el Grup de Recerca en Educació Científica i Ambiental de la UdG amb el suport de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (UdG), de La Caseta de la Devesa (Ajuntament de Girona), del Servei Educatiu del Gironès (Departament d’Ensenyament) i de CaixaFòrum Girona (Obra Social “la Caixa”).




Està prevista la participació d’uns 1.700 nens i nenes d’educació infantil i primària d’escoles de Girona i rodalies. 

Durant la jornada escolar s’ofereixen més de 50 tallers i demostracions diferents. La major part dels tallers els han preparat i els conduiran estudiants universitaris dels estudis de mestre de la Facultat d’Educació i Psicologia, professors i estudiants de la Facultat de Ciències i de l’Escola Politècnica Superior de la UdG. També s’ofereixen tallers des del CaixaFòrum Girona (Fundació “La Caixa”), el Cos de Mossos d’Esquadra de Girona i el Servei Educatiu del Gironès.


Aquest any hi ha una novetat fantàstica, nens i nenes de 6è de l'escola Pla de Girona faran d'ajudants científics en tots els tallers!

Creuem els dits perquè surti un bon dia i en tothom pugui gaudir de la Fira!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada