divendres, 24 de maig del 2013

Un any més, una Fira més!

El temps ens ha acompanyat i ha estat possible un any més, gràcies a la col·laboració de moltíssimes persones!! La 6a edició de la Fira per Petits Grans Científics i Científiques ha estat un èxit!!

Gairebé 2000 persones l'han fet possible (1700 nens i nenes de 14 escoles de Girona i rodalies, les seves mestres i estudiants i professors de la UdG + col·laboradors de l'Obra Social de "La Caixa", el cos de Mossos d'Esquadra, els Serveis Educatius del Gironès..)

Aquí teniu un primer tastet en imatges:




Aquí teniu alumnes de cicle inicial al taller "experimentem amb el pes dels objectes", preparat per alumnes del Grau de Mestre/a en Educació Infantil

 Aquest any nois i noies de 6è de l'escola Pla de Girona han col·laborat fent d'ajudants científics en els tallers adreçats a nens i nenes de 4 a 11 anys. En aquesta imatge els podeu veure mentre jo mateixa els donava la benvinguda a la Fira.


Nens i nenes de P4 del Col·legi Verd han participat a la Fira, aquí els podeu veure en el taller "Quina pilota arribarà més lluny?" també adreçat a Educació infantil i Cicle inicial.


 
 Ens han visitat representants de les Institucions que fan possible la Fira: Ajuntament de Girona, Obra Social de "La Caixa", els Serveis Educatius del Gironès i la Universitat de Girona.




 Aquí tenim la regidora d'Educació mentre observava diferents detalls de la Fira. Darrera podeu veure com alumnes de la UdG condueixen un taller anomenat "Angry Birds".




Representants polítiques i tècniques de l'Ajuntament de Girona han parlat amb les i els alumnes que han preparat i realitzat els tallers, en aquest cas amb estudiants del Grau de Mestre en Educació Primària.




 I quan ja estàvem plegant veles, algunes estudiants aprofitaven per parlar de l'experiència i prendre notes que serviran per poder avaluar les seves propostes didàctiques.

Moltes gràcies a tothom per la vostra feina ben feta, il·lusió, alegria i col·laboració!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada